Tänäänhän piti sataa ja ukkostaa ja ties mitä.. Tulikin kamalan kuuma. :D Jouduttiin vielä juoksemaan keskustasta treeneihin pari kilometriä, että ehdittäisi. Inka ei vaan oikein pysy mun perässä.. Juokseminen ja helle vaikuttivatkin Inkan agiliitelyyn; neiti oli kovin laiskalla tuulella. Tehtiin vain tämmöisiä kivoja aitajuttuja, takaaleikkauksilla.. Kepit mentiin Inkan kanssa myös kerran oikein hyvin, vaikkakin laiskasti.

655710.jpg
Ensimmäisen kerran kun tälle pätkälle startattiin, Inka oli ihan kumma. Ei hypännytkään. Sitten päästiin alkuun (mutta aika huonosti). Inka ryntäsi toiseksi viimeiseltä aidalta jonnekkin kauas kentän päähän ja haahuili. :o Ja kävi kuselle. :)))

Otin pätkän uusiksi. Vitosaidalla sähläsin (yllätysyllätys), muuten ihan ok rata.


655739.jpg
Tähän väliin tämä helppo juoksupätkä. Inkan kanssa otettiin ehkä nolla, jee! :D Putkesta en oikein muista, mutta taisi sekin ihan hyvin mennä.
655764.jpg
Tämä meni ihan hyvin. Mokasin vain itse: en leikannut takaa nelosaidalla, vaan tulin väärällä puolella ja sähläsin putkeen menon. Putken toisessa päässä tuoksui Inkan nenään joku ja se haahuili putken ympärillä. >:( Otin pannasta kiinni ja laitoin takaisin radalle. Loppu meni sitten hyvin.

Ennen agitreenejä tottisteltiin puistossa vähän, loistavasti meni. Inka käyttäytyi myöskin loistavasti, kun pienet lapset vanhempineen tulivat moikkaamaan sitä ja kun jätin sen kaupan eteen Jessen (nuori shelttipoika) kanssa.