Yritän nyt taas kirjoitella mahdollisimman lyhyesti.

Käytiin Inkan kanssa tänään pieni pyörälenkki + minitreenit ennen Keltsun treenejä. Hyvin juoksi siinä pyörän vieressä.

Tänään seuraamiset aivan mahtimahtavat. Tuli treenattua kyllä aika paljon, ehkä liikaa.. Mutta mainitsemisen arvoinen ainakin se kaavio mikä tehtiin Keltsutreeneissä. Anu liikkeenohjaajana, normaali, aika lyhyt tokokaavio (L). Tosi hyvin meni. Muutenkin tänään neidin seuraaminen aivan ilmiömäisen hienoa, kontakti oli upea ja seuraaminen muutenkin tiivistä ja oikeapaikkaista. Jos vaikka kokeessakin voitaisiin joskus näin onnistua..

Jääviä otettiin taas jos jonkinlaisia.. Liikkeestä istumisessa jäi kerran tai pari seisomaan, mutta kun muistuttelin, niin ihan ok. Liikkeestä maahanmenot niiiiiiiiiiiin hitaita. :< Seisominen täydellinen, edelleen.. ;)

Paikallamakuuta ryhmässä Keltsulla, hyvin pysyi. Pari koemaista makuuta, mutta palkkailin kuitenkin. Mutta meidän ongelmista suurin taitaa olla se alkumaahanmeno, ei mene sitten millään ekalla käskyllä ainakaan.. Paikallaistumiset ihan ok.

Luoksetulot ok, ehkä hiukan hitaita edelleen (tulee ravilla/ravilaukalla).

Inka oli alussa ainakin ihan hyvin hallinnassa, mutta loppua kohden alkoi taas treeneissä muut asiat kiinnostaa. Kävi moikkaamassa ohi menneitä mopoja (jotka olivat pysähtyneet tielle) ojan toiselle puolelle.. Kävi myös tervehtimässä muut treeneissä olleet ihmiset. Joo, kiva ja onnea vaan meille kokeeseen.. =)))))))))) Onneksi mulla on näin positiivinen asennekkin ja kaikkea! :D