Jeejee. Tänään meni kyllä ihan hienosti, mitä nyt pari uskomatonta nollaa.. Tuomari Markku Mäntynen.

Juoksutarkastus meni tälläkertaa vähemmällä vaivalla. :D Luoksepäästävyys 10. Paikallamakuu meni nollaksi. Inka kääntyi jotenkin ihmeellisesti väärinpäin maahan, eri rintamasuuntaan kuin muut siis. Ei siis oikein pystynyt näkemään minua ilman, että käänsi päätä sen 180 astetta. :--D Sieltähän se ryntäsi mun syliin ennen kuin oltiin riviinkään ehditty mennä.

Hihnaseuraaminen 8, ihan siistiä. Vapaana 8½. Maahanmeno 9, hidas. Luoksetulo 10, mutta INKA TULI SUORAAN SIVULLE! :D Onneksi ei tuomari kysynyt, että tuleeko suoraan sivulle vai istuuko ensin eteen.. Seisominen 10.

Ja tsädäm, yllätysyllätys! Hyppy menikin nollille. Yleensä hyppyhän on se meidän varma kymppiliike (no ei se porvoossakaan ollut, mut siit ei oteta hei).. :( Kympillä hypystä oltaisiin saatu melkein ykkönen (156 pistettä). Kokonaisvaikutus 8, kun Inka vähän haahuili ennen hyppyä ja moikkasi tutun liikkeenohjaajan ja tuomarin.. Muutenhan se oli koko ajan tosi nätisti, ei haahuillut ja pysyi kehässä jopa. Hyvä tyttö!

Eli tänpäiväinen saldo: 136 pistettä ja kolmostulos. :S Tyytyväinen kyllä olen, paikallamakuun kerroin kun vaan on se 3 ja jos se menee nollille, niin ei tule ykköstä jos joku muukin liike menee.. Mutta hyvät pisteet muista liikkeistä.

Tuomari kommentoi, että "koira ei missään nimessä ole helppo ja se on aika kovapäinen, mutta niin on ohjaajakin" tms. :--D Mukava tuomari, ehdottomasti!