Viime viikolta jäi kirjoittelematta.. Ja aika monet hyödylliset ja hyvät jututkin pitkin toukokuuta on jääneet nekin tallentamatta tänne.

Viime viikolla tosiaankin oli loistavat treenit. Kivat radat, pieni porukka treeneissä. Ehdittiin ottaa paljon kaikkea. Radalla oli meille varmojen esteiden lisäksi murhekryyni keinu sekä rengas. Ensimmäisellä kerralla Inka meni keinulle aivan loistavasti! :o Siis en kiinnittänyt esteeseen mitään huomiota, vaan vein koiran sille vaan niin kuin mille tahansa muullekkin esteelle.. Ohjaajamme unohti kuitenkin pitää keinua, joten arvatenkin neiti vähän säikähti. Otettiin keinua myös erillisenä ratojen välissä ja onnistuttiin! Mahtavaa. Renkaasta meni välillä taas kehikosta, ärr.

Tänään huippukivat treenit myös. Meitä ohjasi tänään Janika, josta oli ainakin meille hurjasti hyötyä.. Vähän erilaiset harjoitukset; meitä oli ensinäkin vain viisi koirakkoa (?). Saimme itse päättää mitä ottaisimme ja valitsimme yksittäiset ongelmaesteet. Yhdessä valitsimme keinun, renkaan ja kepit. Ja nämä sopivat meille tietysti vallan mainiosti. :)

Esteet laitettiin parin muun esteen (esim. aitojen) kanssa. Estepätkät: aita-keinu-aita, kepit-u-putki-kepit ja aita-rengas-aita-pussi.

Kepit meni aika tavalliseen tapaan.. Hinkattiin niitä aika paljon, välillä meni ihan hyvin ja välillä vähän huonommin. :D

Rengaspätkä meni oikein hyvin, pari kertaa meni kehikosta kuitenkin. Mutta huimaa edistystä ja tiedän, että koira osaa sen jo. Meni paljon paremmin kuin viimeksi.

Keinulla ongelmia aluksi, mutta sitten se meni niin loistavasti! :)
606245.jpg
Lopuksi tätä pari kertaa. Alku loistava, renkaasta taisi mennä toisella kerralla kehikosta? Mutta kuitenkin. Loppukin hyvä, vaikkakin kepit vielä meillä kesken. Toisella kerralla Inka kuitenkin karkasi jossain ennen putkea ja ihmettelin, että mitä se oikein meinaa.. Se meni kakalle kentän reunalle, missä kasvaa ruohoa. Luulin, että se vaan lähti haistelemaan. Menin sitten vihaisena huutamaan sille.. Neiti kävikin vain kakalle.. :DD Niinpäniin. Kauhea hätä oli ollut kai raukalla. Vähän joo hymyilytti. Ja kehuttiimpa neitiä fiksuksikin; ei paskonut keskelle kenttää vaan meni ruohikolle..

Väärinpäin mentiin rata puhtaasti ja hyvin (keppejä lukuunottamatta) kolmosaidalle asti (siis piirroksessa olevien numeroiden mukaan, vaikka mentiinkin väärinpäin :D). Loistava rengas! Sähläsin siis omassa ohjauksessani kolmosaidalla ja keinulta Inka jotenkin tippui. Otin sitä uudestaan ja palkkasin reilusti. Hyvin meni sitten, eikä jäänyt traumoja. :) Mahtava rata meiltä ja Inkallakin riitti vielä energiaa, vaikka menimme Vallun (ihana hoffihohvelipoju) kanssa vuorotellen näitä ratoja kun muut jo lähtivät. Eli ei siis paljoa aikaa hengähtää.

9-10. päivä kesäkuuta olisi sitten hoffien agilitykoulutusviikonloppu. Katsellaan nyt, että ollaanko menossa. Voisi olla kuitenkin ihan hyödyllinen..

Vielä pienet muistiinpanot treeneistä:
- älä piipitä! :P keinulla voimakkaalla äänellä "keinukiipee", ei mitään "kiikiikii keeinuu".
- väärä rengas korjataan aina ja palkka heti oikean suorituksen jälkeen.  käsky voimakkaalla äänellä; "rengashyppy".
- kepeillä vartalo mukaan! yritetään löytää se rytmi..
- treeneissä ei ole mikään kiire. ;)
- parempi pelata varman päälle kuin joutua ottamaan uudestaan..