Käytiin raunioilla "hakuilemassa" siinä samalla, kun vietettiin vappua kavereiden kesken. Eli Inka tietysti mukana.. Neiti saikin taas leikkiä Kassun ja Nallen kanssa oikein urakalla. Mun perässä se vaan olisi koko ajan kylläkin kulkenut. Se on nykyään niin kiintinyt omaan perheeseensä.

Lähetykset aina samasta paikasta, eli metsästä ennen raunioita. Häiriöihmisiä oli siinä ympärillä..

Inkan eka ukko tosi helpossa piilossa, samassa kuin viimeksi. Lähti tosi hienolla vauhdilla, varmasti liikenteeseen ja suoraan piilolle. Vau! :)

Toinen ukko seinän sisässä, reiässä. Eli tämäkin piilo sama kuin joskus viimeksi, kun raunioilla käytiin.. Aika vaikea. Inka lähti taas kovaa, mutta meni raunioille myös tulleiden kavereiden luokse (huoh, kun kaikki eivät ymmärtäneet mitään, mitä yritin selittää.. :)))). Sieltä kuitenkin tuli nopeasti. Kulkureitille sattui edellinen piilo, tarkisti sen tietysti. Jatkoi varmasti matkaa oikealle piilolle.

Hienot haeskelut! Nallella meni myöskin lähestulkoon yhtä hienosti (no ei nyt sentään, eihän kukaan mun pikku Inkestiä päihitä.. :D), mutta seinän sisässä, kolosesta kurkistava ukko tuotti vähän ongelmia.