Keltsulla. Inka oli ihan kauhean energinen, sillä ei ollut päässyt lenkille lainkaan. Ajattelin nimittäin, että sitä ei silloin ihan tarvisi perässä laahata.

Luoksepäästävyydessä kävi tietysti niin, kuin osasin odottaakkin.. Tuttu tuomari.. 9 :)

Paikallamakuuseen en rauhoitellut Inkaa tarpeeksi. Se kävi ihan kierroksilla. Meni maahan, nousi istumaan. Kun olimme rivissä, niin Inkan vieressä olevat kaksi koiraa lähtivät laukkaamaan kohti omistajiaan. Inkakin tuli pois rivistä.. Eikä antanut kiinni! :o Onneksi ei tainnut muita häiritä hirveästi.. Käskin maahan ja otin kiinni. 0 tietysti. Kummaa kun kisoissa käy näin, vaikka yleensä Inka ei ikinä nouse treeneissäkään. Tosin suurin syy oli kai tuo ylivire.

Seuraaminen kytkettynä laiskaa, lisäkäskyjä sateli. 5 kuitenkin.. :D Vapaana innostui sitten enemmän; hyvää seuraamista. 8

Liikkeestä maahanmenossa jo tosi hienoa seuraamista, maahanmeno ihan hyvä kai. 10
Luoksetulo 10

Tässä välissä Inka järjesti aikamoisen show'n. Se meni ensin moikkaamaan Anua ja Artoa (=tuomari & liikkuri) ja siitä sitten juoksi ympäri kehää ja pois kehästä.. Tuli se sitten takaisin kyllä, vähän taas kävi hyppimässä ja pusuttamassa. Sitten palasi mun sivulle..

Liikkeestä seisomisessa ihan täydellistä seuraamista, intoa kun oli varmaan jäänyt vähän tokoonkin tuolta hienolta "kunniakierrokselta".. Pysähdys oli varmaan hyvä kanssa. 10

Hyppy vähän ali Inkan oman tason? Ihan hyvä kuitenkin, pysähdys mun mieleen vähän löysä ja haisteli estettä. :< 10 kuitenkin.

Kokonaisvaikutus peräti 8, ei oltaisi ansaittu.. Meille sanottiin, että hyvin pelittää liikkeet. :o Luokka ei ollut mitenkään hirveän tasokas kai, kolme tai kaksi ykköstä tuli. Inka oli neljäs tai viides ja sai pehmotiikerin palkinnoksi parhaasta hypystä. :D Yhteispisteet 149 tuon lapun mukaan. Tyytyväinen kyllä voin olla!

Paikkamakuu vaan jos olisi ollut se 10, samoin luoksepäästävyys ja kokonaisvaikutus.. Silloin olisi pistemäärä ollut 182? :D Seuraamisessa kytkettynäkin on hiukan paranneltavaa.. Vapaana seuraamisessa neiti kuitenkin seurasi jo mainiosti. Aika kummaa, että tänään Inka kävi ylikierroksilla ja viimeksi sitä piti oikein mukana raahata. :D

Eli meidän pitää harjoitella:
- enemmän häiriötä, erilaiset paikat
- MUITA KOIRIA
- liikkeenohjaaja ja tuomari
- vapaana olo
- liikkeiden välit
- paikallamakuu ryhmässä
- vireharjoittelut, opetellaan myös rauhoittumaan..

Maanantaina möllitoko taas Kouvolassa, ehtisiköhän tässä jossain välissä tutustumaan kenttään.. Tosin joudutaanhan me Porvoossakin vieraalle paikalle kokeeseen. Jännittää jo nyt. Ei niin noi möllit tunnu missään, mutta Porvoon virallinen koe jo pelottaa ja jännittää.. :> Siellä on ehkä kuitenkin useita kehiä samaan aikaan, kun kokeessa ei osallistujien määrää ole rajoitettu. Kotka ei jännitä niinkään, ehkä voisi siihenkin kenttään tutustua. Tosin pitää ensin selvitellä nuo meidän ilmoittautumiset yms.