Agilitytreenit. Iso ryhmä, vähän aikaa. Eli ei ehditty mennä kuin yhtä rataa, kaksi kertaa. Silti oltiin siellä kentällä se puoli tuntia ylimääräistä..

Tuntui heti alusta asti siltä, että Inka on hyvin hanskassa. Se piti mainiosti kontaktia, rauhoittui hyvin makaamaan ja odottelemaan omaa suoritusvuoroaan.

540909.jpg
Kiva ja helpohko ratapätkä. Inka oli ihan innoissaan ja oikeasti motivoitunut agilityn treenaamisesta.. :o Menin siis A-esteelle ja kutsuin Inkan. A-este meni hyvin, kontaktit hyvät. Kävi sitten moikkaamassa Katjaa (koulutusohjaaja), mutta tuli nopeasti takaisin. Vähän sähläsin ohjatessani kolmosaidalle (pyörittiin suunnilleen toistemme ympäri koko ajan, minusta on kai tulossa hidas..), mutta hyvin siitä lähdettiin. Puomi hieno. Vitosaidalla olisi pitänyt kiertää takaa kutoselle, mutta Inka hyppäsi takaisin. Uusiksi ja hyvä sitten. Nyt vähän vaikeuksia kutoselle ja kasille irtoamisissa, pitää treenata ainakin nyt takaaleikkauksia yms. Kepit hyvät, mutta en ottanut kunnolla haltuun --> tuli päin, kun mentiin kepeille. Putket hyvät, samoin loppurata muutenkin. Aalla ohjasin kyllä vähän huonosti, Inka tuli liian sivusta esteelle.. :< Hyvä rata. Vauhtia löytyi ehkä tavallistakin enemmän, siltä se ainakin tuntui. Mutta pidin edelleen namia kädessä radalla.. Se "kuumentaa" Inkaa liikaa ja se alkaa hampsimaan kättä yms.

Sama rata uudelleen siis. Vähän huonompi mahdollisesti, esim. putkilla jumitti taas. Välillä kysyin itseltäni, että "hei, mitäköhän sä nyt teet?".. Olen jopa tajunnut sen ohjaamisen ja vauhdin tärkeyden, meidän harrastamista voi jo kutsua jopa agilityksi. :)

Kivat treenit, sain vielä lopuksi mun hupparin. Nyt päästään oikein edustamaan seuraa vaatetuksenkin avulla. :>