Kisamaista treeniä. Inka oli joka liikkeessä (mitkä kokeessakin suoritetaan ilman hihnaa) vapaana.

Aluksi ryhmässä paikallamakuu, 3min. Inka meni ihan huonoon asentoon, meninkin pian korjaamaan sen. Makuun aikana vähän haisteli yms. sekä laski päänsä maahan. Lonkka-asennossa oli koko ajan, mutta tärkeintä, että pysyi. :) Ja luoksepäästävyydessä Inka vähän intoili nykyistä "normaalia" enemmän. :< Luulin, että se olisi jo ohi..

Sitten kaikki suoritti yksi kerrallaan seuraamiset ja hypyn, liikkeenohjaajan kanssa. Inka oli toisena vuorossa. Aluksi siis hihnaseuraaminen, joka oli tosi hienoa. Minulla oli kuitenkin namia kädessä. Normaali L-kaavio. Vapaana seuraamisessa en käyttänyt mitään namia tai lelua. Se oli tosi hyvää, kehuinkin välillä. Tosin Inka alkoi jossain vaiheessa hampsia fleeceni helmaa tai jotain.. :D Tämä sitten palkatta, neiti kun vielä kuumuikin niin paljon. Tosi reipasta Inkaksi, upeaa!

Ensimmäinen hyppy ok. Toinen huono, hyppy vaati kaksi käskyä ja pysähdys löysä. :O Lautoja oli kuitenkin vain neljä? Joten Inka ei siis oikein innostunut "hyppäämisestä".

Otin tässä välissä yhden liikkeestä maahanmenonkin. Seuraaminen upeaa, maahanmeno vähän hidas. Sivulle nousi hienosti.

Luoksetuloa sitten Anun valvovan silmän alla.. ;D Ensin palkka paikallaistumisesta. Sitten juoksin ja kutsuin Inkan, tuli kovaa ja hyvin eteen! Sitten samanmoinen, mutta kävelin. Nyt Inka jäi haistelemaan jotain maassa olevaa.. Vein sitten takaisin istumaan ja uusi luoksetulo. Juoksin karkuun ja huusin sitten. Nyt hyvä. :) Ja lopuksi Anu piti Inkaa pannasta kun huusin sitä ja juoksin poispäin. Kovaa tuli tietysti.

Ja nyt meidän kisasuunnitelmista: mietin, että siirtäisin meidän BH-kokeiluja vähän eteenpäin. Tai en tiedä, että onko tuo vielä ihan valmis.. Ja tässä kuussa on näillä näkymin tulossa ainakin 2 möllitokoa. Lahteen ei varmaan mennä, mutta Kouvolaan kyllä kai ja "oman porukan" mölleihin kanssa. Katsellaan nyt. :)

Tässä joku päivä taas voisi mennä Haminaan kentälle ottamaan BH-koetreeniä. Tai sitten sitä tokon alokasluokkaa kisamaisesti. Ehkä nuo pk-kaaviot vähän kyllästyttää molempia, joten niitä ei ehkä enää treenailla ennen koetta. Liian pitkiä. Tosin mun pitää itse treenata, yksin. Ja sitten opiskella ahkerasti sitä askelten laskemista.. Mutta miten lasket askelia samalla, kun kehut koiraa yms. ? :DD