Tänään vihdoinkin lähdettiin yhteistreeneihin. Pieni palautus maanpinnalle tai jotain - kaikki meni vähän pieleen. Tai ei tullut sellaista oikeaa treenifiilistä. Inka oli alussa nenä maassa kiinni ja tähysti suuntaan jos toiseenkin, mutta ei milloinkaan minuun. Ei se ihan noinkaan mennyt, ehkä vähän liioittelen, muttamutta.. Ei tuntunut hyvältä meidän tokoilu.

Paikallaolot: Maaten sekä istuen. Inka pysyi tosi hienosti. Otettiin erittäin paljon toistoja, yksi paikkamakuu ainakin sen minuutin. Ei kovin vaikeaa Inkalle. :) Pari kertaa ehkä vähän liikahti, muut aikalailla upeita. Vähän haisteli kuitenkin, mutta ei se mitään.. Rivissä oli paljon koiria - kymmenen ainakin? Yksi koira alkoi rähinöimään toisen kanssa, mutta onneksi tämä toinen koira ei siitä paljoakaan välittänyt tai pelästynyt. Välillä leikittiin ja nostatettiin virettä ja sen jälkeen taas rauhoituttiin paikallaoloon. Aika kiva harjoitus, pitää treenata noin kotonakin ja muissa treeneissä! Ylemmissä luokissa esimerkiksi tuo vire vaihtelee äkkiseltään - on ruutua ja keskittymistä vaativaa tunnistusnoutoa..

Liikkeestä jäävät:  Maahanmenot h-i-t-a-i-ta! Yhhh. Miljoonakäskyjä (yleensä puhutaan kaksoiskäskyinä). Jäi vähän kaivelemaan. Istumiset ihan ok? Seisomiset oikein mainiot. Kaikissa päästi ihan hyvin taakse.

Luoksetulo: Ärrpurr. Ihan takamuksesta (mulla on ihan tiukka arvosteluasteikko ;>)! HIDASTA.

Mitäs peliä tämä tämmöinen on? :DDD

Alkurutiinit: Eli sosiaalistamisrinki (joo, olen aina osannut kirjoittaa tämän..) & luoksepäästävyys. Jälkimmäinen upea, miltei täydellinen ja ensimmäinen surkea. "On ne muut koirat sit ihan hirveitä t.Inka.. =((("