Tänään maneesilla agilitytreenit, meni vähän ali odotusten.. Mentiin toinen pätkistä kaksi kertaa, jos vielä muistaisi kumpi..

428137.jpg
Aluksi tuo ensimmäinen suora tosi hyvä, vähän jumitti joillain aidoilla, mutta oikeastaan ihan hyvin Inka meni kaikki aidat. Aalla ihan hyvät kontaktit. Puomilla jumitti, keinupelko varmaan on kasvattanut pienen puomipelonkin? Se on vaan niin pelottavaa isolle järkäleelle.. ;< Mutta ihan hyvin se puomi sitten meni, Inka hölkytti sen yli. Viimeisille aidoille siirryin oikealle puolelle, kun en ollut tuota kohtaa yhtään miettinyt. Ei siinä kuitenkaan mitään töppäyksiä kai käynyt.

428160.jpg
Ensimmäiset aidat ok, puomilla se taas töppäsi ja siinä sitten yritettiin aika kauan. Lopulta puomi mentiin, mutta vähän epävarmasti. Loppu oikein hieno, mutta ehkä vähän jumitti kasiaidalla ja ysiaidalla? Loppu tosi hieno.

Pari rimaakin tipahti (en muista mitkä..), koska jäin itse "varmistelemaan" liikaa ja sitten Inka jäi jumittamaan --> ponnisti liian myöhään. Lisäksi karkailut puomin luota yms. Inka on aika herkkä tai jotain.. Kun Inka on epävarma, niin se alkaa haistelemaan maata ja karkailee yms. Eli siis keksii sijaistoimintoja. :<