Tänään kivoja pikkupätkiä, Inka meni tosi hienosti.

458069.jpg
Ensin tehtiin tätä rataa pari kertaa. Oikein hyvät pätkät. Kepit tietenkin tarvitsevat vielä lisää treeniä ja putkessa meni hitaasti, mutta kokonaisuutena onnistuneet pätkät. Ei karannutkaan tai mitään. :D

458098.jpg
Tämäntyylistä sitten jossain vaiheessa treeniä. Aika helppo pätkä meille, vaikka putkessa hidasteli taas. Muuten tosi hyvin meni ja kiva pätkä.

458121.jpg
Renkaalle ei suostunut menemään, Katja kokeili Inkan kanssa ja sitten se meni. Minun pitää vaan pysyä tarpeeksi tiukkana eikä antaa Inkan lusmuilla! Kyllä se sitten meni, kun työnsin vaan pannasta. Radan alussa pientä sekoilua renkaan takia, enkä muistanut kunnolla rataa.. Keppejen jälkeen mentiin vahingossa tuo ulommainen aita, kun en muistanut rataa edelleenkään. Loppurata keppien jälkeen kuitenkin ihan täysillä ja kivaa ja Inka oli hanskassa jeejee! :)

458275.jpg
Tehtiin tämmöisiä pätkiä myös, ja tätä toisinpäin. Tämä oli tosi kiva ja meillä meni ihan kivasti nämäkin pätkät. Kerran putosi rima kuitenkin, mikä jäi vähän harmittamaan. Kun yleensä ei tuo meidän neiti rimoja pudottele. Yksi kierros meillä meni kuitenkin ihan haahuiluksi.

Eli treeneissä oli kaksi porukkaa, maxit ja medit/minit. Ja kaksi estekasaa, joista tuli nuo radat. Sitten aina kumpikin ryhmä meni pätkät pariin kertaan ja sitten vaihdettiin. Noissa toisissa pätkissä oli lähinnä ideana nuo kepeille menemiset.

Erittäin kivat treenit, Inka ei paljoa haahuillut tai karkaillut! :)