Viestissä avusti Riikka, joka meni muutaman metrin päähän namien kanssa. Pidin Inkaa pannasta kiinni ja lähetin sen "koo" -käskyllä Riikan luokse. Kyllä se meni, mutta ei hyvin. Loput yritykset (ja ainakin ne, kun Riikka yritti lähettää Inkaa takaisin) epäonnistuivat, Inka ei ollut oikein oikealla tuulella tai jotain. Lisäksi sen piti vahtia jotakin, taas..

Tein kolme esineruutua, kahdessa ensimmäisessä esine patukka ja kolmannessa noutokapula. Ensimmäisessä Inka yritti etsiä patukkaa jäljestäen, sitten se näki sen ja otti. Se ei tuonut sitä kunnolla minulle.. Vaan kävi maahan "syömään" sitä.

Toisen teinkin niin, että heitin patukan "ruutuun", joten Inka ei edes yrittänyt jäljestää. Se löysi patukan hienosti, mutta arvatkaapa vain, että toiko se sen minulle? Ei.. Täysin väärä esinevalinta..

Kolmas ruutu samalla tavalla, esineenä noutokapula. Ei se sitäkään tuonut.. Taisi etsiä patukkaa lumesta, kun ei löytänyt niin alkoi leikkiminen noutokapulalla.. Eh, ei pidä olettaa mitään. Kuten sitä, että koira osaa.. :D Seuraavalla kerralla pitää suunnitella treenit kunnolla.