Suuntasimme tänään maneesille agiliitämään. Radat oli aika vaikeahkoja. Ratapiirroksissa ei ole oikeat mittasuhteet, enkä välttämättä muista kaikkia kunnolla..

401649.jpg
Inka odotti hyvin. Olin aluksi vasemmalla puolella, eli ohjasin oikealla kädellä (helppoa). Takaakierto kolmannella aidalla sujui ihan nätisti. Inka irtosi todella hienosti nelosaidalle! Putkellakaan ei mitään irtoamisongelmia. Puomille menossa Inka oli erittäin epävarma, ja hyppäsi pois. Sitten meni nätisti, mutta lopussa jäi jumittamaan ja harkitsi pois hyppäämistä. Houkuttelin alas, Inka tuli nätisti. Aidalla jumitti, tuli ali.. :O Otin sitten uusiksi, meni hyvin. Lopuista aidoista en muista muuta, kuin sen, että irtosi hyvin!
401787.jpg
Tämä oli oikein kiva radanpätkä! Alussa mietin vähän miten ohjailisin, jätin Inkan istumaan ja menin itse tuonne kakkoshypyn paikkeille. En vielä luottanut Inkaan niin, että olisin edennyt jo kolmoshypylle.. Alku oikein hyvä, Inka irtoaa edelleenkin tosi hienosti! Inka tykkää hyppyradoista? Kepit ihan ok, ohjasin kuitenkin aika paljon namilla. Pituuden kanssa ei ongelmia, putkeen meni kanssa nätisti. Loput hypyt hienot myös, Inka meni kivasti edellä. Hyvä, kun se osaa suorittaa itsenäisestikkin.. :o
401680.jpg
Kolmas rata oli hiukkasen edellisiä pätkiä pidempi. ;> Alussa ei muuten mitään, mutta kakkosaidan jälkeen Inka kävi tekemässä pienen silmukan, siitä putkeen. Puomille hyvin, sen jälkeen tulleet aidat kai ok, kympille meni tosi hienosti! Maneesin toisessa päässä oli joku tolleri tokoilemassa, joten pitihän Inkan tietysti vähän murahtaa. Eli oltiin siinä menossa putkelle (11).. Käskin Inkan maahan, ja seuruutin putkelle. Siitä putkeen ja sen jälkeen Inka ei enää sinne katsellutkaan. :) Pituus ok, kepit vauhdikkaat? En ohjannut enää niin paljoa kuin kakkospätkässä, vaan annoin Inkan mennä vähän vapaammin. Osaahan se vähän jo niitä kepukoita mennäkkin! :o

Eli treenit olivat todella kivat! Inka oli hallinnassa, ei ohitellut (paitsi alitti yhden) hyppyjä, irtosi hyvin yms. :)