Voi ei.. Olipas taas kivat treenit..

ENSIMMÄINEN RATA:
Täydellinen katastrofi? Inka ei pysynyt hallinnassa, ei mennyt puomille, saati sitten putkeen ei totellut kutsuja ynnä muuta mukavaa. Aidat meni kyllä, mutta muuten homma kusi ja kunnolla. Tuntui, että Inka jollain tavalla ahdistui tai ei tiennyt mitä tehdä, enkä itsekkään ensin tajunnut miten toimisin.. Minulle oli aikamoinen yllätys, että Inka ei mennyt puomille. Pidin pannasta ja vedin puomin yli. Meidän niinsanottu "suoritus" kesti varmaan viisi minuuttia.. Putkikin vedettiin suoraksi, kun Inka ei muuten suostunut menemään siitä.

Eikä edes hävettänyt?

Yritin sitten koota itseni ja koiran toiselle radanpätkälle. :D Jätin Inkan paikkamakuuseen odotteluajaksi, neiti pysyi ihan hienosti, pari kertaa nousi. En kiinnittänyt siihen juuri mitään huomiota.

TOINEN RATA: Tuli vähän sellainen fiilis, että nyt on pakko vähän näyttää mitä Inka oikeesti osaa. Heti alussa se jumittui jotenkin, eli ei suostunut hyppäämään.. :D Vähän "kierräytin" sitä namilla ja laitoin uudestaan istumaan. Sitten lähdettiin. Inka lähti hyvin, kun minäkin lähdin. Olisi se aikaisemminkin lähtenyt, jos olisin vain itse lähtenyt liikkeelle.. Kaksi ensimmäistä aitaa tosi hienot, samoin pituus. Pussiin meni kivasti, mutta jäi sitten sinne jumittumaan..? Kutsuin sitä, nostettiin pussin "kangasta". Kyllä se sieltä tuli. Ihmetyttää vaan, kun ei meillä ole ikinä ollut pussin kanssa minkäänlaisia ongelmia. Aita-aita ok, silleen takaa kiertäen. :) Juostiin aika kovaa, luotin Inkaan hyvin. Lähetin sen puomille edellisen radan kauheuksista huolimatta. Se meni, ja nätisti. Puomin jälkeen suoraan putkeen, ei mitään ongelmia. Aidalle, ok. Sen perään toinen aita (käännöksen jälkeen), sen toisella puolella vaihdoin ohjauspuolta ja otin Inkan mielestäni hyvin haltuun. Siitä siis kepeille. Inka meni ihan uudenlaisella innolla, ja välillä vähän tuntui, että olisin voinut päästää sen ihan vapaasti pujottelemaan.. Sehän osaa jo kepit ihan mallikkaasti. :) Lopuksi vielä suora putki. Mahtavasti mennyt rata (ainakin meidän tasoon nähden)! Tässä piirros radasta.

HUOM! Lisäsin piirroksen toisesta radasta vasta myöhemmin, kiitos Taina vinkistä. :) Mittasuhteet ei ihan oikeat, enkä ole varma menikö kaikki esteet oikein. Kasi on sitten putki.

Tokoa otettiin vielä lopuksi, ei siitä mitään erityistä. Paitsi että luoksetulossa törmäsi ja seuraaminen vähän väljää! :O