Tänään käytiin agilityssä, kivaa oli taas. Johanna koulutusohjaajana. :>

414731.jpg
Tämä rata ei ollut mikään hirmuvaikea. Ennen radalle menoa Inka kävi kuitenkin moikkaamassa kaikkia.. Se luuli, että olimme lähdössä jo pois, kun oli raukka joutunut odottelemaan niin kauan. Vein sitten pannasta raahaten lähtöön.

Menin kakkosaidan kohdalle. Aidat ok, kepeillä otin taas haltuun - ne menivät hienosti. Nelosaidalle hyvin, putki kai ok. Kutosaita ok, muurilla jumitti. :/ Kyllä se sitten hyppäsi.

Hyppy ja pituus hyvät, kympillä taas jumitti.. :o Pussi ok, vähän tuli minuun päin. Rengasta ei meinannut millään mennä. Inka meni useasti kehikosta. Saatiin me sitten se menemään.

414833.jpg
Sitten tälläinen pieni pätkä. Aika helppo oikeastaan, mutta tietysti putkeen menot - 3 & 7 - "jumittivat" vähän jokaisella.

Inka oli alussakin vähän jumissa, mutta kyllä se sitten innostui. Kepit oikein hyvät! :o Aita ok, putkella tietysti jumitti.. Aita - putki - aita ok. Seiskaputki jo kolmosta parempi, loppu ok. Inka juoksee putkissa muuten tosi hiljaa - outoa? :D

Ja lopuksi otettiin vielä keppejä ja rengasta. Kepit oikein hyvät, renkaaseen sain sen peräti muutaman kerran jopa menemään. Mikäköhän sillä on?