Löysimme paikalle, onneksi. :) Ajoissa jopa, kakkosryhmän koirat olivat vielä radalla. Sovitin ensin kerhon uusista vaatteista hupparia, löytyi jopa minulle sopiva koko. Inka taas nuoleskeli kaikkia ja häselsi suuntaan jos toiseenkin.

Jännitti vähän, kun ei olla pitkään aikaan käyty treeneissä.. Ja Inka kun tunnetusti on vähän hassu.. :D Ensimmäinen rata ei ollut kauhean vaikea, vaikka meille laitettiinkin maxikoon muuri, jota ei ole siis juurikaan treenattu. Rata meni ihan kivasti (lue: kohelluksella) läpi. Välillä piti ottaa Inka ihan kunnolla haltuun, käskyllä "seuraa". Se totteli hyvin.

Toisella radalla kauhea sähläys alussa.. Inka keksi itselleen huomattavasti mielekkäämpää tekemistä; maan haistelua. :D Alussa oli tosi vaikea kohta meille. Rata alkoi taas hyppy-putki -yhdistelmällä, eli siis putki oli u:n muodossa. Alku olisi pitänyt saada kunnon vauhdilla käyntiin, että Inka olisi mennyt putkeen kunnolla. Kun hidastin ja jäin näyttämään putken suuta (varmistellakseni), niin ei se oikein mennyt. Lopulta sain menemään ja jatkettiin rataa ihan kivasti.
Radalla oli myös keinu, jota Inka ei siis vielä osaa. Kyllä se sen meni sitten avustuksella (eli pannasta kiinni ja kahden ihmisen voimin läpi). :)

Tällä kertaa ongelmia olivat ehkä se Inkan ihmeellinen säheltäminen, ihmisten moikkaaminen sopimattomissakin tilanteissa (lue: radan aikana), putki välillä, keinu tietysti ja rengas. Renkaasta se meni muuten monta kertaa läpi kehyksistä.. :/ Se pitää näyttää kunnolla, ettei tuo "oikaiseminen" muodostu tavaksi. Kepeillä meni kyllä ihan kivasti, niissä ei tälläkertaa mitään ongelmaa (eli Inka ei turhautunut kepeillä ja lähtenyt pois vaan meni innokkaasti). :)

Lopuksi teimme Inkan kanssa vielä viitisen minuuttia omaa kuviotamme, simppeliä muutaman esteen sarjaa. Siinä oli kuitenkin se putken kummallinen leikkaus, joka oli koko treenin ideana.
Siis hyppy-putki-hyppy-hyppy-hyppy-putki-hyppy. Katso tästä piirros. Meni tosi hyvin.